O tânără mexicană, în greva foamei, pentru a obţine o invitaţie la nunta prinţului William

O tânără mexicană de 19 ani a declarat greva foamei, în scopul de a obţine o invitaţie la nunta prinţului William şi a logodnicei sale Kate Middleton. După cum relevă vineri The Daily Telegraph, Estibalis Chavez face greva foamei în faţa Ambasadei Marii Britanii din Mexico City.
Aceasta susţine că în acţiunea ei a fost inspirată de regretata prinţesă Diana, pe care o consideră drept una din cele mai frumoase, puternice şi inteligente femei din lume. Tânăra spune că mama ei a fost o mare fană a Lady Diana. ‘Mama mea a murit când eu m-am nascut şi, când am crescut, mi-am promis că voi face tot posibilul să ajung la nunta unuia din fiii prinţesei Diana’ – a mărturisit tânăra. Chavez susţine că nu a mâncat deloc în ultimele opt zile şi că bea doar apă. Ea locuieşte într-un cort lânga Ambasada Marii Britanii şi speră ca diplomaţii să îi ofere în cele din urmă o invitaţie la nunta regală.’ Mă întreb dacă mă vor lăsa să mor aici?’ – s-a întrebat tânăra retoric, declarându-se decisă să nu renunţe la acţiunea ei.
Nunta prinţului William şi a iubitei sale Kate Middleton este programata pentru 29 aprilie 2011. Se aşteaptă ca la ceremonia de la Westminster Abbey să participe aproximativ 1700 persoane. La cina de gală, cu ocazia căsătoriei princiare, vor fi invitate nu mai mult de 700 de persoane.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s