Raiffeisen Bank si FC Steaua lanseaza un card pentru suporterii clubului

Raiffeisen Bank si FC Steaua lanseaza un card de debit cu reduceri importante pentru toti suporterii clubului de fotbal, primul pas al unui parteneriat pe termen lung intre club si banca. Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor efectuate de clientii bancii la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul FC Steaua.  Cardul va fi disponibil in toate agentiile Raiffeisen Bank din tara incepand cu luna aprilie 2011 si ofera o reducere de 10% la toate biletele si abonamentele pentru meciurile echipei Steaua, precum si la toate produsele de catering achizitionate in timpul evenimentelor sportive, in interiorul stadionului. Posesorii cardului beneficiaza, de asemenea, de o reducere de 50% la turul stadionului si al muzeului daca platesc biletele cu cardul si de o reducere de 10% la toate produsele achizitionate din magazinele Steaua sau de la magazinul on-line al Clubului.
Folosind cardul personalizat, suporterii vor putea achizitiona diferite produse unice, cu autografele jucatorilor. Mai important decat atat, Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor facute de suporteri la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul FC Steaua. Raiffeisen Bank va directiona tot catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul clubului si jumatate din taxa anuala de administrare a cardului, care este de 10 RON.
”Raiffeisen Bank doreste sa sustina sportul si de aceea am creat un card care ofera atat reduceri pentru suporteri cat si conditii mai bune de antrenament pentru tineri si juniori”, a spus Radu Topliceanu, Director Executiv Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.
„Asa cum si-a obisnuit deja fanii, Steaua seteaza noi standarde in marketingul sportiv romanesc prin crearea, in premiera pentru Romania, de produse si servicii destinate suporterilor. Aceasta colaborare intre doua branduri puternice nu poate fi decat un succes avand in vedere ca Steaua are, detasat, cei mai multi fani dintre echipele romanesti, iar Raiffeisen Bank are un foarte mare numar de clienti si agentii in toata tara” a declarat Bobby Durbac, director de marketing al FC Steaua Bucuresti
Cardul co-branded Raiffeisen Bank – FC Steaua este rezultatul primului parteneriat de acest fel incheiat pe piata romaneasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s