Tolontan isi intareste echipa de investigatii

stucanCatalin Tolontan, spaima sistemului medical, dupa dezvaluirile despre Hexi Pharma si dezastrul din spitale isi intareste echipa de jurnalisti de investigatii cu un nume greu de pe piata sportiva. Costin Stiucan, redactorul sef al Pro Sport si-a anuntat demisia si se va alatura Gazetei Sporturilor. Conform Paginademedia.ro, Stucan isi va da demisia din cadrul grupului Mediafax.

Informatia a fost confirmata de Catalin Tolontan. „Da. Dorim sa ne intarim echipa de investigatii, iar Costin Stucan este un jurnalist exemplar. Am lucrat impreuna cu el la investigatia Loteria, inca de acum 16 ani si ne dorim sa vina la GSP” a declarat Tolontan.

Stucan a lucrat in presa scrisa la Sportul Romanesc, Pro Sport si Gazeta Sporturilor si in televiziune la Realitatea TV, Sport.ro, GspTV, Telesport si Dolcesport.

Stucan a fost indepartat de trustul Pro in urma unor emisiuni de la Sport.ro in care ii critica pe stelisti. Clubul lui Gigi Becali a decis atunci sa retraga acreditarile celor de la Pro TV iar trustul l-a scos de pe post pe Stucan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s