Stefan Banica se ia la lupta cu ziarul Cancan

Cantaretul a fost deranjat de un articol in care se sustine ca ar fi lasat-o insarcinata pe actrita Adriana Nicolae.
„Domnul Stefan Banica ia atitudine fata de aceasta grava atingere adusa domniei sale, precum si familiei, prin prezentarea catre cititori, din partea Cancan, a unui material de presa neadevarat. Avocatii sai au inceput deja demersurile legale pentru obtinerea repararii prejudiciului si acţionarea in judecata a publicatiei mai sus amintite. Astfel, publicatia Cancan si semnatarul articolului in cauza vor raspunde in instanta pentru acest grav prejudiciu adus imaginii familiei Banica” se spune intr-o nota de presa.
Ca e vinovat sau nu Stefan Banica, nu ma intereseaza. Dar, in sfarsit, vad pe cineva ca se leaga de pseudo-ziaristii de la Cancan.
In urma cu doi ani, o fosta colega de la televiziune a primit un pumn in plina figura de la baiatul unui deputat. Totul s-a intamplat intr-un club din Iasi. Fata a fost contactata atunci de toate ziarele si emisiunile mondene de pe posturile nationale. Sunata de un ziarist de la Cancan, fosta colega  le-a spus ca-l va da in judecata pe agresor. A doua zi a aparut in tabloidul cu pricina, un titlu pe prima pagina, ca vedeta TV ii cere 1 milion de euro baiatului de parlamentar.
Cam asa stiu unii sa faca presa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s