Tara nimanui

Pentru prima data un ministru recunoaste ce banuiam demult. Din Romania au plecat 10 milioane de oameni. Va dati seama? Ca si cum tari precum Belgia sau Ungaria ar fi depopulate integral. Acesta este rodul politicii din ultimii 29 ani. Paraziti de la PSD, PNL, PDL, ALDE, UDMR, PRM, PPDD etc ne-au adus intr-o situatie deplorabila. Dupa Siria suntem pe locul 2 ca migratie, conform unui raport ONU. De la aceste date ar trebui sa porneasca orice program de guvernare. Doar ca, interesul actualei clase politice este de a ingenunchia justitia.

In al doilea razboi mondial, cehoslovaci, polonezi sau francezi fugeau din calea armatei hitleriste cotropitoare. A fost un razboi pentru resurse iar pe unde treceau trupele lui Hitler, Germania lua ca prada de razboi tot ce se putea. Dupa 1989, romanii au fugit din calea politicienilor romani.

Spre deosebire de perioada razboiului, intai au pus ei mana pe ce au reusit dar grosul s-a dus catre straini. Romania arata ca dupa un conflict militar. Nu mai are economie si industrie. Resursele minerale nu ne mai apartin, padurile si apele sunt pe mainile altora iar agricultura isi da obstescul sfarsit.

Nicio tara normala nu-si vinde terenurile strainilor cum o fac romanii. Atata inconstienta si nepasare nu gasesti nici in cartile de istorie. Vinovati suntem cu totii. De ce? Ca am tacut si am lasat o mana de derbedei sa-si bata joc de aceasta tara. In loc sa ridicam pumnii in aer si sa luptam, am cautat linistea si fericirea pe cont propriu in strainatate. Se merita acest pret?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s