Go Kovesi!

likeDaca s-ar face un fan club DNA probabil ca as fi printre membrii fondatori. La fel as proceda si in cazul Laurei Codruta Kovesi. Numele ei provoaca frisoane unor oameni obisnuiti sa controleze tot. Pentru Basescu, Tariceanu, Ghita, Ponta, Udrea si altii de teapa lor, Romania este un tip de discoteca in care au acces doar cateva persoane agreate, obligate sa danseze pe muzica patronilor. Multi dintre oamenii amintiti erau in tabere adverse, se urau de moarte pana cand au fost deranjati de un musafir nepoftit in spatiul lor de distractii.

Brusc, toti sunt prieteni si isi focuseaza atentia asupra sefei DNA. Ce au acestia in comun? Problemele cu legea. Unii sunt cercetati, altii acuzati in unele dosare iar gandul ca ar putea infunda puscaria a dus la o mare alianta intre fostii dusmani. Impreuna pot controla mass media, oameni influenti, institutii dar nu si pe Kovesi. Incearca sa o discrediteze, o ataca pe rand, manipuleaza grosolan, cu scopul de a o schimba din functie.

Acestea par ultimele zbateri ale unui sistem corupt. Bratele caracatitei se agita in toate partile iar cea mai buna aparare este atacul. Cei incriminati incearca sa-i implice in lupta lor cu Kovesi si pe oamenii simpli. Cei furati si batjocorati la nesfarsit de politicieni. Cei care au pus DNA-ul in topul increderii si probabil unica sansa a romanilor pentru insanatosirea societatii noastre.

Se spune despre Kovesi ca si-a plagiat pasaje din teza de doctorat sau ca a stat la sprituri cu oamenii politici. Nu ma intereseaza. Ca roman, atata timp cat vad ca Laura Codruta Kovesi umple puscariile cu politicienii corupti poate sa fie acuzata si de fluierat in biserica.

Politicienii amintiti nu merita mila noastra, nici empatie. Aceste scarnavii ar trebui trase in teapa pentru cata suferinta si prejudicii ne-au provocat in ultimii 27 ani. Sunt exponentii raului altfel nu se pot numi oameni care s-au jucat cu destinele altor oameni. Cati dintre noi nu au avut prieteni sau rude plecate in strainatate din cauza necazurilor din tara. Cati dintre noi nu au avut de suferit din cauza sistemului pagubos de spagi si coruptie intretinut de ei?

Acesti ridicoli, imbracati in haine de politicieni au fost alesi de catre noi sa ne apere interesele. Au urmat in schimb calea banilor si a propriilor interese. Pentru ei, viata romanilor simpli nu a avut nicio valoare. Acum e momentul sa plateasca. Pacat ca nu mai avem un Vlad Tepes! O avem in schimb pe Codruta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s