OZN-urile i-au adus sfarsitul

max-spiersUn englez de 39 ani a fost gasit mort intr-un apartament din Varsovia inainte de a vorbi la o conferinta unde era invitat, despre teoriile conspiratiei din jurul OZN-urilor. Inainte de a fi gasit mort, Max Spiers i-a trimis mamei sale un mesaj ciudat „daca se intampla ceva cu mine, investigheaza!” Autoritatile poloneze sustin ca barbatul ar fi murit din cauze naturale fara a face vreo examinare post mortem.

In schimb, prietenii acestuia sustin ca a murit „vomitand un lichid negru”. Mama lui Max crede ca moartea baiatului sau este legata de investigatia acestuia intr-o zona interzisa. Decesul inexplicabil a lui Max Spier si tratamentul la care a fost supus de autoritati i-au facut pe prietenii acestuia sa afirme ca a fost omorat de un agent guvernamental.

„Tot ce am este un certificat de deces al autoritatilor poloneze in care se spune ca s-a intamplat din cauze naturale dar nu s-a facut nicio autopsie. Deci cum pot sa afirme asa ceva? Ei refuza sa-mi elibereze alte hartii deoarece in mod absurd nu am permisiunea lui scrisa” a adaugat mama lui Max Spier pentru Daily Mail.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s