Video / „The Girl on the Train”, cel mai urmarit film de peste Ocean

filmPelicula regizata de Tate Taylor are incasari de 34,5 milioane de dolari in aceasta saptamana. Filmul este un thriller psihologic bazat pe nuvela britanicei Paula Hawkins care s-a vandut in peste 11 milioane de exemplare de anul trecut si pana acum.

In distributie apar Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans.

La a doua saptamana de dupa lansare Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children se afla pe locul secund in box office-ul american in privinta incasarilor din ultimele 7 zile. Filmul este bazat pe povestea nuvelei de debut a autorului Ransom Riggs. Pelicula ii are in rolurile principale pe Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson iar in ultima saptamana a avut incasari de 20,8 milioane de dolari. Pana acum, ecranizarea a avut incasari de 65 milioane de dolari desi bugetul pentru aceasta productie a fost de 110 milioane de dolari.

Pe ultimul loc al incasarilor saptamanale este Deepwater Horizon cu doar 16,2 milioane de dolari. In ciuda distributiei excelente si a bugetului de aproape 111 milioane de dolari filmul este mai mult un esec. In rolurile principale sunt Mark Wahlberg, Kurt Rusell si Douglas Griffin.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s