Rusii sunt acuzati ca ar fi in spatele dezvaluirilor Wikileaks despre Hillary Clinton

Tensiunile dintre Rusia si SUA sunt departe de a fi spulberate. Americanii ii acuza pe rusi ca se implica in campania electorala prezidentiala si doresc sa compromita sansele candidatei Hillary Clinton. Diversi oficiali de peste Ocean au spus pentru CNN ca Rusia se foloseste de organizatia Wikileaks transmitandu-le mesaje si informatii furate.

Serviciile de Informatii americane investigheaza legaturile dintre rusi si Wikileaks dar sunt siguri de implicarea regimului de la Moscova. Pe de alta parte fondatorul Wikileaks, Julian Assange a negat colaborarea cu Rusia. Vladimir Putin a comparat acuzatiile americanilor cu o isterie in timp ce ministrul afacerilor externe, Serghei Lavrov i-a invitat pe americani sa vina cu probe.

„Acum imi este clar ca adresa de email mi-a fost sparta de guvernul Rusiei” a spus John Podesta, seful de campanie a lui Hillary Clinton.

„Niciodata in istoria tarii noastre nu am fost in situatia ca o putere straina sa lucreze atat de mult pentru influentarea alegerilor electorale. Ei fac acest lucru pentru a influenta electoratul pentru Donald Trump” a spus duminica Hillary Clinton.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s