A mai murit un mare artist

ioan-gyuri-pascu_cyd_In aceasta dimineata s-a stins din viata la numai 55 ani, Ioan Gyuri Pascu. Artistul s-a retras in ultimii ani din viata publica in urma unor probleme medicale. Gyuri Pasca a murit din cauza unui stop cardiorespirator. In 2010, fostul componentul al grupului Divertis ramanea paralizat pe partea stanga dar in urma unui atac vascular. Gyuri Pasca a fost profesor de limba romana dar a devenit cunoscut publicului prin activitatea artistica. In 1982 si-a inceput cariera muzicala iar in 1987 a devenit componentul grupului Divertis.

„S-a stins un zâmbet mare cât o lume. S-a stins un artist mare cât o țară. S-a stins o lumânare la cei vii și de acum o voi aprinde la cei veșnici. Adio prieten drag, te vom urma intr-o profundă tăcere, tristețe și singurătate pe care le-ai lăsat” a scris fostul coleg de trupa, Florin Constantin.

„Era un om special, un artist aparte. Avea un suflet de copil, avea nevoie de multă dragoste, de oameni sinceri și deschiși lângă el, cărora să le ofere și el dragostea lui, dar să și primească. Era un om foarte sensibil. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Monica Anghel pentru Agerpres.

„M-a încurajat și m-a inspirat frumos și unic de fiecare dată. Mulțumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut împreună, ani în șir pe platourile de filmare și în turnee. Mulțumesc pentru capacitatea ta de ne face să râdem ore în șir, din toată inima, ca niște copii. Eu așa te voi păstra în suflet și în minte dragul meu Ioan Gyuri Pascu… Ca pe un om și artist plin de viață și umor, râzând cu sufletul deschis către viață. Cerul e mai bogat acum” a spus Jojo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s