Catalogul de tampiti: caz Daniel Barbu

barbuPoate ati auzit de el. Este tampitelul ala cu ochelari de a fost ministru al Culturii si se plangea ca programul national pentru prevenirea si tratarea HIV/SIDA reprezinta jumatate din bugetul pentru programe ale Ministerului Culturii. Acum, Daniel Barbu este senator din partea ALDE si fost candidat la primaria Bucurestiului. Candva, asa cred, cineva apropiat, poate un prieten sau din familie, ca sa-si bata joc de el, i-a spus lui Daniel ca este baiat destept si ar trebui sa se faca politician. Ochelari are, un costum s-ar gasi prin sifonier, „baga-te Daniele in politica ca le ai, ce naiba”. Asa cred ca ne-am procopsit in Parlament cu prostovanul asta.

„V-aţi ales o meserie grea. Este cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner. (…) Meseria de politician este grea şi foarte puţină lume ştie, de fapt, ce faceţi cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea şi sâmbetele şi duminicile. Este o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. Este mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan…Ştim bine că, din păcate, şi nu numai în România, dar la noi într-o manieră care este extrem de violentă, spaţiul public a devenit un fel de teatru de operaţiuni în care orice ales local sau naţional îşi riscă libertatea, sănătatea în fiecare zi”, a declarat senatorul la Liga Aleşilor Locali ai ALDE.

Pai ce sa zic Daniele? Este riscant uneori sa dormi cu capul in banca Parlamentului, poti aluneca cu fruntea pe butonul de vot. Cred ca asa ai facut si la cazul Oprea si ti-ai stricat freza. Mai tarziu iti poti risca sanatatea la bufetul Parlamentului daca produsele sunt contrafacute, dracu stie. Sau mai risti sa te trezeasca brusc din somn telefonul secretarei si sa te sperii. Si la sedintele de partid risti sa ai probleme, daca vine Calin nervos si bate cu pumnii in masa si nu intelege de ce tot este chemat la DNA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s