O camasa de forta pentru bunelul Cristoiu, va rog!

cristoiuLa venerabila varsta de 67 ani, marele guru al presei romanesti, Ion Cristoiu, si-a dat licenta in senilitate tocmai la un post TV. Am intrat de curiozitate pe blogul acestuia si am obsevat ca ziaristul de moda veche bate campii de ceva timp. Ce le mai stie pe toate omul asta si cum a devenit el expert in servicii secrete, parchete si miscari politice… Cred ca ati auzit despre ultima bula marca Ion Cristoiu. Cea in care o critica pe mama politistului Bogdan Gigina care si-a spus oful pe Facebook dupa ce Gabriel Oprea a ramas cu imunitatea parlamentara.

“Din punctul meu de vedere, mama polițistului ar trebui să tacă. Trebuie să tacă. În asemenea cazuri taci. Deja e prea activă pe scrieri în presă. Sun om bătrân, cunosc. Este prea revoltată. Te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acuma începe să povestească, e cultivată, dacă nu știe e manipulată într-o direcție politică. Poate să fie și mama lui Iisus Hristos, dacă este manipulare nu e corect. Durerea față de moartea fiului nu justifică politica pe Facebook ” a declarat Ion Cristoiu la B1TV.

Pai nene Ion, cum sa nu planga femeia disparitia baiatului si sa nu-si inece amarul in public cand vinovatii stau in varful degetelor si se ascund in spatele perdelelor? Cine nu ar fi facut la fel? Eu as fi murit cu ei de gat, nu m-as fi limitat la cateva postari pe Facebook!

Cred ca a venit timpul, bre Cristoiule, sa-ti faci un pic de ragaz, pentru scrieri personale si sa lasi locul altora mai tineri sa-si dea cu parerea, ca matale ai depasit demult limita penibilului. Du-te ba si danseaza la clubul pensionarilor si lasa-ne in durerea noastra sa ne batem cum putem cu hotii din Parlament! Pe ce lume traiesti, crezi ca viata romanilor de rand se rezuma la jocurile politice?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s