Angajatii CNADR si TVR in topul trantorilor de la stat

bani-drumuri-caseBineinteles ca, in aceasta ierarhie conduc detasat parlamentarii romani dar nici cu angajatii celor doua institutii nu este de gluma. Exista o vorba pe culoarele TVR-ului. Daca strigi „mama” pe culoarele televiziunii se intorc cateva capete. Din cei 2000 angajati ai TVR cei mai multi sunt inruditi. Mame, tati, frati, cumetri, veri, unchi, matusi si tot asa. Un fel de stat in stat.

Salariile sunt mari, munca este facuta pentru prosti iar principiul de baza care se aplica este „timpul trece, leafa merge”. Acum, ca sa fim sinceri, cand v-ati uitat ultima data la TVR? Pentru ce platim acesti trantori?

Aceeasi ecuatie o regasim si la CNADR. Din cei 6000 angajati vreo 3000 sunt muncitori. Restul, taietori de frunze pe lefuri regesti. Cum arata drumurile din Romania? Dezastru! De ce platim acesti trantori? Nimeni nu intelege dar mai grav este ca nu este niciun ministru capabil sa sparga gasca de acolo.

Statul plateste unui amarat de analist un salariu net de 5400 lei pe luna, unui sef de serviciu intre 6000 – 9000 lei pe luna iar unui sef de birou vreo 8000 lei. Directorul institutiei incaseaza 17.500 lei pe luna. Mult sau putin?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s