Cand nu mai vrei sa fii doctor si nu poti

radu stroeNu stiu ce ne facem ca ramane tara asta si fara doctori. Nu din aia de opereaza prin spitale care oricum au ramas putini pe ale noastre meleaguri. Vorbesc de geniile scolite de inconfundabilul Gabita Oprea, omul care se batea cu ranga in piept ca apara „interesul national”. Fostul om de incredere al lui Miron Cozma nu a cazut singur, ba chiar a tras dupa el cativa omuleti. Si nu sunt „no name-uri” ci fosti ministri si oameni care s-au considerat valorosi. 

Nouă personalităţi publice vor să renunţe de bună-voie la titulatura de doctor, obţinută la Academia Naţională de Informaţii Mihai Viteazu. Printre cei care vor să renunţe la titlul de doctor se numără: fostul ministru de Interne, Radu Stroe, fostul ministru al Apărării, Mihai Stănişoară, procurorul general adjunct al României, Bogdan Licu. Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, spune însă că aceştia nu pot renunţa la titlul de doctor. (Adevarul)

 

Abia acum am inteles cum dracu a ajuns Radu Stroe mare ministru si om de baza in guvern cand el nu lega bine doua fraze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s