Ce ieftin e sa dai din gura

Probabil ca ministrul de Finante, Darius Valcov are un moment de ratacire sau vrea sa-l intreaca in minciuni pe seful sau de la Palatul Victoria. Altfel nu-mi explic de ce Valcov arunca pe piata numai sloganuri care nu mai sunt crezute nici de copiii de gradinita. Cica in 2019, Romania va fi tara cu cele mai mici taxe si impozite din Uniunea Europeana iar peste vreo 10 ani, salariile romanilor vor fi de 5-10 ori mai mari decat acum. Omul isi sustine balariile pana la capat si spune ca Romania poate recupera anual 1 miliard de euro din evaziunea fiscala pe TVA si ca prin investitiile pe care statul le va face romanii din afara se vor intoarce acasa. Hai ca asta a fost buna, as fi crezut ca este un pamflet marca Times New Roman.

Cititi minunatia de interviu, aici.

Un gând despre „Ce ieftin e sa dai din gura

  1. Am vazut ca doriti sa faceti „UN MARE BINE MICROINTREPRINDERILOR:. Se pare ca aveti informatii insuficiente cu privire la activitatile acestor forme de organizare juridica comerciala. Printre activitatile desfasurate sint cele cu privire la proiectare. Si aici trebuie sa va atrag atentia ca locuiti intr-o cladire care a fost proiectata de un colectiv de specialisti in arhitectura , structura de rezistenta, instalatii. Pentru activitatea de proiectare s-au creat programe informatice, cu licente adevarate, care au valori foarte mari pentru specialistii invatati sa se descurce cu lei , nu cu euro. Si , eu de exemplu, am investit peste 27000 lei in astfel de programe. Sint cistigurile mele cu care am ramas dupa ce am platit taxele si impozitele dispuse prin :GRIJA: Ministerului de Finante. Aceste programe ma ajuta sa pot elabora documentatii tehnice, in detaliu, pentru orice fel de structura. Nu am angajat alta persoana pentru ca aceste programe inlocuiesc cu succes cel putin 3 persoane. Acum,veniti dvs. si imi spuneti ca trebuie sa angajez pe altcineva, sa trimit acea persoana la instruire si sa fac o munca suplimentara pentru verificarea muncii acelei persoane. Si acest lucru in conditiile in care se stie ca invatamintul romanesc nu mai creeaza specialisti si nici macar nu le asigura absolventilor acea perioada minima de stagiatura. BRAVO , STIMABILE SPECIALIST IN ECONOMIE. Asa s-au nascut si actualii contabili pe care trebuie sa-i banuiesti ca nu prea stiu meserie. DAR NI-I IMPUNETI. Eu am urmat cursuri de contabilitate pentru ca sa pot constata neregulile din activitatea SPECIALISTILOR IN ECONOMIE obligata fiind sa-i angajez. Si atunci NU TREBUIE SA MA MIR DE PROPUNERILE DVS. gen IOANA PETRESCU DOCTOR SI SPECIALIST IN FIANATE. Astept un raspuns la cele relatate de mine pe mail > dorina.androne_1958@yahoo.com
    SPER CA VETI REVIZUI CU SUCCES MASURILE CONSIDERATE A FI UN MIJLOC DE CREERE DE LOCURI DE MUNCA !!!
    DA, AM LUCRAT IN SISTEMUL BUGETAR. AM PLECAT PENTRU CA AM AVUT INCREDERE IN CUNOSTINTELE MELE.
    NU O FACEAM DACA ANTICIPAM CA NESPECIALISTII DIN SISTEMUL BUGETAR VOR TRAI FOARTE BINE PE MUNCA MEA, PE IMPOZITELE SI TAXELE TOT MAI MARI IMPUSE DE DVS. SI COMPANIA „BUGETUL DE STAT SRL'”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s