Somitatile la parnaie, puturosii in parlament

ioan-adamMa amuza teribil imaginile dintr-o conferinta de presa a deputatului PSD Ioan Adam de anul trecut, inaintea alegerilor prezidentiale. „Uitati-va la noi si le spun brasovenilor sa se uite dom’le cine suntem noi! Uitati-va la masa asta ce somitati sunt! In profesia lor dom’le ca asa trebuie sa vedem lucrurile!” V-ati amintit? Daca nu, priviti aici!

Ei bine, aceasta somitate a fost acuzat de procurorii DNA ca face parte dintr-un grup infractional organizat care a prejudiciat statul cu 300 milioane de euro prin retrocedarea ilegala a zeci de mii de hectare de padure. La momentul discutiilor privind ridicarea imunitatii parlamentare iata ce declara somitatea.

Acum somitatea se afla acum in arest la domiciliu. Ioan Adam face parte din categoria celor care au riscat si au dorit mai mult. Daca ii iesea combinatia era intr-adevar o somitate in randul hotilor cu costum. In schimb, o alta categorie interesanta de parlamentari sunt cei care prefera sa se bucure doar de micile placeri oferite de statutul de „ales al neamului”. Ei nu intra in combinatii dar prefera sa doarma. Exact ca in bancul acesta:
La parlament se intalnesc doi alesi pe hol…
La care spune unul catre celalalt:
– Ce e, ce s-a intamplat, nici tu n-ai somn?!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s