Oficial, aproape 500.000 romani sunt someri

somajAgentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca are in evidentele sale 492.427 persoane care nu detin momentan un loc de munca. Conform statisticii pe luna martie cea mai mare rata a somajului din Romania se inregistreaza in Vaslui 11,20 %, Mehedinti 10,37 % si Teleorman 10,08 %. Cea mai mica rata a somajului s-a inregistrat in Ilfov 1,73 %, Timis 1,91 % si Bucuresti 2,03 %. Judetul Dolj are cei mai multi someri, peste 28.000 persoane, pe locul secund Bucurestiul cu 22000 persoane fara loc de munca si Vasluiul cu 17000 someri.
De altfel, la Husi (jud. Vaslui) s-a inregistrat si o premiera. Luni la rand agentii economici din oras nu au oferit niciun loc de munca pentru cei peste 1200 someri aflati in evidenta AJOFM Vaslui. Lipsa investitorilor si descurajarea micilor investitii sunt cauzele blocajului de pe piata muncii din acest oras uitat de lume.

Un gând despre „Oficial, aproape 500.000 romani sunt someri

  1. OFICIAL , ca neoficial …. Eu sunt unul dintre ei , dar care poate oferi un „loc de munca ” TUTUROR celor care vor sa munceasca …”inteligent” .Adica nu pentru altii si nu in mod rudimentar, clasic . Vezi , si spune-mi ce crezi ! : http://1096284.jointalkfusion.com Ei, ce zici ?
    Pentru mai multe relatii astept un semn.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s