O declaratie, o alerta!

george sorosCand un om precum George Soros le atrage atentia liderilor lumii ca trebuie schimbata politica economica atunci nu suna bine deloc. Ceva se intampla in lumea intunecata a mogulilor. Noi, pionii asteptam cu ingrijorare ca „regii” sa mute. O singura pala de vant si putem sa disparem de pe tabla de sah. In urma cu 20 ani, Soros a castigat 1,8 miliarde dolari la bursa dupa ce a pariat pe deprecierea lirei sterline. Un om de calibrul sau, face orice pentru a castiga de pe urma suferintei altora. A facut-o si in 2009 cand a castigat peste 3 miliarde de dolari de pe urma colapsului bancar. Anul trecut, acelasi miliardar incerca sa destabilizeze Uniunea Europeana declarand ca zona euro s-a transformat in imperiu german. Acum, filantropul care a avut un rol extrem de important la caderea comunismului din Ungaria ii atentioneaza pe cei mari ca se indreapta intr-o directie gresita. Pe semne ca Soros pune ceva la cale. Dar ce?
„Cand o masina derapeaza, volanul trebuie intors in aceeasi directie cu cea a alunecarii, pentru a recapata controlul” a spus Soros.

Un gând despre „O declaratie, o alerta!

  1. Acostumbro cada mediodia buscar webs para pasar un buen rato leyendo y de esta forma he localizado vuestro articulo. La verdad me ha gustado la web y pienso volver para seguir pasando buenos ratos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s