O singura bataie, doua versiuni in media

pensiune casa humorMonitorul de Suceava in editia de astazi povesteste in amanunt patania unor turisti ieseni, batuti de cativa agenti de paza. Conform articolului cu pricina, mai multi barbati din Iasi incalziti de alcool au cerut acces la piscina pensiunii si prelungirea programului la restaurant. Refuzati de gazde, iesenii s-au razbunat pe administratorul pensiunii pe care l-au lovit cu o lopata atunci cand curata zapada. Refugiat prin vecini, administratorul a chemat in ajutor o firma de protectie si paza. Cei trei agenti veniti sa aplaneze conflictul i-au lovit pe doi dintre turistii ieseni.
In Buna Ziua Iasi este prezentata si varianta turistilor, insotita de poze cu contuziile suferite in urma loviturilor primite. Conform iesenilor administratorul pensiunii „s-a legat fara motiv de unul dintre clienti, moment in care ceilalti turisti au cerut explicatii”. In continuare iesenii sustin ca 4 agenti de paza, vecini si proprietarii pensiunii au sarit la bataie cu pumnii, picioarele si batele. Conform variantei lor, presa suceveana a prezentat denaturat subiectul.
Acum, cine stie ce s-a intamplat acolo! Ziarul sucevean citeaza un comunicat al politiei in timp ce publicatia ieseana vine cu un set de fotografii a celor batuti.

http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-01-08/Turisti-din-Iasi-batuti-la-pensiune-de-agentii-de-paza

http://www.bzi.ro/10-ieseni-au-primit-o-bataie-sora-cu-moartea-la-o-pensiune-din-gura-humorului-foto-337321

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s