„Afaceri romanesti”

Suspectul unei infracţiuni de înşelăciune, cu un prejudiciu în valoare de 290.000 de lei, a fost reţinut în urma investigaţiilor poliţiştilor hunedoreni.
La data de 25 noiembrie, în jurul orei 22.30, un bărbat din comuna Roşia Montană a sesizat Poliţia Municipiului Brad cu privire la faptul că, după o înţelegere prealabilă realizată în oraşul Abrud, judeţul Alba, în referire la vânzarea – cumpărarea a aproximativ 3,5 kg. de aur, o persoană necunoscută l-a înşelat cu 290.000 de lei.
În urma discuţiei purtată de cele două persoane, vânzătorul, care s-a prezentat cu numele „Marius”, i-a dat întâlnire pentru efectuarea tranzacţiei pe raza comunei Buceş, judeţul Hunedoara. Cumpărătorul s-a deplasat la locul indicat, unde a primit două recipiente din plastic (ambele sigilate cu bandă adezivă), dându-i în schimb 290.000 de lei, în lei şi valută. După despărţire, partea vătămată a desfăcut banda adezivă şi a constatat că în interiorul pachetului se afla rocă obişnuită şi nu aur, dându-şi seama ca a fost înşelat. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au reuşit identificarea prezumtivului autor în persoana lui Dorel V., de 47 de ani, din judeţul Alba. La data de 27 noiembrie, în colaborare cu poliţiştii Oraşului Zlatna, din cadrul I.P.J. Alba, poliţiştii hunedoreni au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului, în urma căreia au fost identificate şi ridicate mijloace materiale de probă şi suma de 20.000 lei (în valută şi lei), din suma totală de 290.000 lei plătită de partea vătămată în cadrul tranzacţiei din data de 25 noiembrie. Suspectul a fost reţinut 24 ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de „înşelăciune”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s