Romania, o tara de tinichigii


Traian Basescu a avut din nou un moment de ratacire, de data aceasta in presa din strainatate. Intr-un exercitiu de sinceritate, seful statului este ingrijorat ca Romania produce prea multi filozofi si nu ingineri. Seful statului este ingrijorat de disparitia scolilor de meserii.

„Trebuie sa reformam sistemul de educatie, pentru ca produce prea multi absolventi someri: prea multi filosofi, prea putini ingineri, iar acesti ingineri nici macar nu au pregatirea de care este nevoie” a spus Basescu catre Frankfurter Allgemeine Zeitung.

A naibii situatie, ca bine le zice Basescu. Dar, maritul nostru „presidente” a uitat ca a avut 8 ani la dispozitie ca reformeze sistemul? Noi l-am adus in aceasta situatie? A uitat Basescu ce salariu are un profesor in Romania? Ce a facut el 8 ani pentru invatamantul romanesc? Bun, sa zicem ca se indreapta situatia si apar pe piata muncii mai multi ingineri sau tinichigii, unde ar munci acesti oameni daca industria romaneasca este la pamant? Seful statului nu mai stie ca Romania nu mai are acum fabrici, uzine, combinate et

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s