Seful PTF Albita are vila impunatoare in buricul Iasului

Seful Punctului de Trecere a Frontierei  Albita are vila in buricul Iasului. Si subordonatii lui se pot lauda cu averi de sute de  mii de euro. Cei mai multi dintre acesti oameni ai legii   locuiesc in Husi si in alte localitati din judetul  Vaslui. Vila de 250 de metri patrati in centrul Iasului,  la doi pasi de Palatul Culturii. Aceasta este agoniseala lui Daniel Corban, seful  Punctului de Trecere a Frontierei Albita, saltat  astazi de mascati sub suspiciunea ca ii favoriza  pe traficantii de tigari. Desi vila figureaza in declaratia de avere a  comisarului sef Corban, socrul acestuia ii ia  apararea si spune ca, de fapt, casa ii apartine.
Sunt acuzatii  grave de trafic de tigari,  luare de mita. Hai sa fim seriosi.  Alea se  invart sus, nu jos aici. Eu stiam ca el e la Orsova plecat,  nicidecum ca e aici. In casa asta locuiesc de vreo 6 ani – 7 ani. Suntem 3 familii. Eu, familia dansului si fiica-mea cealalta cu ginerele. Este avutia mea de o viata si fiindca s-a  intamplat sa fie sot-sotie, stau la mine”, a povestit Constantin Leiba, socrul lui Daniel  Corban.
La fel de prosper este si seful vamesilor de la  Albita, Emil Bordeianu. El se mindreste cu o vila impunatoare in Husi. Vile frumoase ai si alti bugetari, lucratori la   Punctul de Frontiera Albita. Ei spun ca totul a fost ridicat cu sudoarea  fruntii.
„Anul trecut am  avut 26 de mii de lei, 260 de  milioane. Deci e facuta din veniturile dumneavoastra, din salariu? Da, de 8 ani de zile. Am si imprumutat de la banci”, a declarat Sorin Bucur, politist la Albita, care nu a fost perchezitionat de anchetatori.
Alti 16 politisti de la Albita locuiesc intr-un bloc al  Ministerului de Interne, care le asigura angatilor  apartamente.

(Andreea Luca/TeleM)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s