5 filme ce merita atentie

* Drive Angry cu Nicolas Cage si Amber Heard in rolurile principale. Filmul va avea premiera pe 25 februarie in Statele Unite si face parte din stilul clasic de actiune cu care ne-a obisnuit Nicolas Cage. Cu toate acestea „Drive Angry” contine mai multe scene de violenta decat de obicei. Scenariul si regia apartine lui Patrick Lussier, cunoscut peste Ocean pentru filmele de groaza pe care le-a regizat in trecut.

* „Hall Pass” este o comedie cu Owen Wilson si Jason Sudekis in rolurile principale. „Kelly Bundy” alias Christina Applegate apare in film in rol de sotie. Personajele principale Rick si Fred primesc un permis de o saptamana din partea nevestelor de a face ce doresc. De aici, urmeaza un sir lung de aventuri savuroase. O aparitie sporadica in film este cea a Alyssei Milano.

* „Of Gods and men” este un film bazat pe o poveste reala cu Lambert Wilson, Michael Lonsdale, Olivier Rabourdin, Philippe Laudenbach si Jacques Herlin in rolurile principale. Actiunea se petrece in Algeria unde un grup de calugari francezi traiesc in armonie cu fratii musulmani pana cand un grup de muncitori straini este masacrat de fundamentalistii islamici. Filmul a castigat destule premii la festivalurile internationale si a fost foarte apreciat la Cannes.

* „Black Death” cu Sean Bean (Boromir din Stapanul Inelelor) in rolul principalul este o actiune cu o poveste ce incepe in anul 1348. Filmul va avea premiera in America pe 11 martie.

* „The Lincoln Lawyer” este cel mai asteptat film din America in aceasta perioada. Un avocat face afaceri de pe bancheta din spate a masinii sale, un Lincoln. Distributia este de prim rang: Marisa Tomei, Matthew McConaughey, Ryan Phillippe si Josh Lucas.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s