Politistul proxenet trimitea “fetite” colegilor de la Politie

PESTE ÎN UNIFORMÃ
Fostul agent de politie Alin Remus Patrichi, care a devenit vedetã nationalã dupã ce s-a fost fotografiat în timp ce fãcea scene de striptease a fost arestat ieri dimineatã, sub acuzatia de trafic cu minore si implicare în retele de prostitutie. Acesta îsi construise reteaua, încã de pe vremea în care era angajat la IPJ Vaslui. Printre clientii acestuia se aflau si colegii sãi politisti! Tarifele practicate variau între 50 si 100 de lei… prestatia.

Alin Remus Patrichi a fost ridicat din pat, ieri dimineatã, de trupele speciale, în prezenta procurorilor de la DIICOT. Bãrbatul de 28 de ani este acuzat de faptul cã în perioada 2009-2010, pe când lucra în Politie, ar fi pus pe picioare o filierã de prostitutie, în care activau mai multe fete, unele dintre ele minore. Una dintre acestea, în vârstã de 17 ani, recunoaste cã l-a cunoscut pe Patrichi anul trecut, iar acesta a trimis-o la produs în diverse locuri din oras, inclusiv case sau apartamente, contra unor tarife care începeau de la 50 de lei si ajungeau pânã cãtre 100 de lei. În aceeasi situatie sunt si alte fete din Vaslui, despre care politistii au informatii cã lucrau sub protectia lui Patrichi si care vor fi audiate în zilele urmãtoare.

În jur de zece politisti si jandarmi, clienti ai minorelor!
Conform Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate din cadrul IPJ si Directiei pentru Investigarea Infractiunilor de Crimã Organizatã si Terorism (DIICOT) Vaslui, printre clientii retelei de prostituate condusã de Patrichi se numãrã în jur de zece agenti de politie si subofiteri de jandarmi, care plãteau în mod regulat pentru serviciile sexuale ale minorelor. Fetele erau atât din Vaslui, cât si din satele din jur. Singurul martor al celor de la DIICOT de pânã acum, o fatã de 17 ani despre care Patrichi spune cã era prietena sa, în timp ce fata vorbeste despre orgiile sexuale contra unor sume de bani, la care era obligatã de fostul politist. “Sunt mai multe fete implicate în aceastã retea. Audierile sunt la început, vom chema sã dea declaratii si alte fete care actionau la comanda lui Patrichi, contra unor sume de bani. Am informat conducerile IPJ si Inspectoratului Judetean de Jandarmi despre faptele unor angajati, care au întretinut relatii sexuale cu aceste fete, pentru a se lua mãsurile legale”, a spus comisarul-sef Doru Lascu, seful SCCO Vaslui. Interesant este cã, în toate cazurile, cel care gãsea clienti de orgii sexuale era tocmai fostul politist, cel care negocia si sumele pe care fetele urmau sã le încaseze. La audieri, Patrichi a sustinut cã fata de 17 ani este prietena sa, nicidecum una din tinerele care compuneau reteaua de prostitutie. Fata avea 16 ani când l-a cunoscut pe politist si, în conditii neclare, s-a lãsat si de învãtãturã, fiind trimisã zilnic la produs. Cei de la DIICOT si SCCO, sustinuti de SIPRI, au filat luni întregi reteaua de prostitutie, având multe probe la adresa celor implicati. În aceastã dimineatã, Patrichi va fi prezentat la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventivã pentru 29 de zile.

DISTRACTIA CARE L-A SCOS DIN POLITIE
S-a distrat, punând pistolul la tâmpla prietenei sale!
În septembrie 2010, în timp ce se afla în serviciu de patrulare prin Vaslui, pe timp de noapte, agentul Alin Remus Patrichi a decis sã-si facã de cap. Alãturi de jandarmul cu care patrula prin oras, au mers într-o locatie din Moara Grecilor, unde au chefuit bine în prezenta mai multor prieteni. La un moment dat, fostul politist s-a pozat în timp ce tinea pistolul la tâmpla prietenei sale, care-si sãrbãtorea majoratul. Mai mult, si-a fãcut mai multe poze în timp ce fãcea striptease, cu hainele de politist pe el. Sefii politistului nu au fost la fel de entuziasmati si au decis sã-l scoatã din Politie pentru faptele sale.

Sursa: Vremea Noua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s