Cu 8000€ poti cumpara masina lui Abramovich: un VW Golf vechi de 4 ani!

Ion Tiriac are masini mai tari decat ale lui Abramovici: Ferrari, Lamborghini Diablo, Chevrolet Corvette, Jaguar XJ220, Ford Mustang, Maybach 57, mai multe Mercedesuri si bijuteria interbelica Citroen 7A din 1934.
Autoritatile din Rusia au dat publicului pentru prima oara detalii despre averea uriasa a lui Roman Abramovich. Patronul lui Chelsea are o avere estimata la 11 miliarde de lire.
Roman Abramovici a pierdut in timpul crizei conform Forbes doua treimi din averea sa. Chiar si inainte sa piarda acesti bani, rusul nu epata …. era chiar modest. Abramovich detine un VW Golf, dar si un castel de 200.000 de lire in sudul Frantei.
-3.38 miliarde de ruble, echivalentul a 70 de milioane de lire. Acesti bani au fost depozitati in bancile rusesti, iar cu un an in urma au adus o dobanda de 3 milioane de lire.
– Millhouse Capital, Eucla Investments Limited, Primerod International Limited si Chelsea Limited, grupul care detine controlul clubului din Premier League a investit 500 de milioane de lire, bani la care se aduna si cele 50 de milioane de euro cu care Torres a fost adus in Anglia.
– Abramovich detine un Mercedes S500L, BMW 760Li, o dubita Mercedes, un Range Rover vechi de 3 ani si un Volkswagen vechi de patru ani, care nu costa mai mult de 8000 de euro. „Roman e un tip sensibil, nu ii place sa epateze”, a spus un consilier al sau.
– 155.369 m2 de terenuri in Moscova si 162.000 m2 in America.
Abramovici a fost din 2000-2008 guverantorul teritoriului Chukotka si a investit 2 miliarde de dolari in institutii publice pentru a-i ajuta pe rusi, dar si pe presedintele Putin.
In declaratie nu apar cele 4 yachturi are magnatului rus, printre care faimosul Eclipse si modelul de 300.000 de euro, blindat.

Sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s