Şerban Huidu, în comă după ce a suferit un grav accident de schi

Unul din cei doi realizatori ai emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV Şerban Huidu este în comă după ce a suferit un grav accident de schi, miercuri seară în jurul orei 19:00.  Potrivit Prima TV, starea de comă i-ar fi fost indusă de medici, pentru a facilita investigaţiile clinice. Fratele său, Vlad, a fost şi el la un pas de moarte în vara acestui an, după un accident de motocicletă.
Şerban Huidu era în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Prezentatorul Prima TV se afla pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor sale şi s-a lovit de un copac. Din cauza vitezei, el a rămas inconştient după impact, neputând nici măcar să strige după ajutor. Ceilalţi schiori au fost cei care au anunţat salvamontiştii. Din primele informaţii ale medicilor ajunşi la faţa locului, starea prezentatorului TV este critică, potrivit cancan.ro.
În 24 de ore, Cristina, soţia lui Şerban va afla care sunt şansele lui Huidu de supravieţuire. El este internat acum la Spitalul Universitar din Innsbruck, cu hemoragie craniană, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.
Contactată de Libertatea.ro, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV, a declarat că Huidu a suferit un accident la schi, dar nu a putut da amănunte în legătură cu cât de gravă este starea de sănătate a prezentatorului: „Da, este adevărat, Şerban Huidu a avut un accident la schi, dar nu vă pot da mai multe amănunte. În prezent, medicii investighează starea lui de sănătate”. „Starea de comă i-a fost indusă de medici pentru a putea face investigaţiile necesare”, a adăugat pentru adevărul.ro, Istrate. Ambasada României din Austria a luat legătura cu familia şi cu spitalul din Innsbruck şi va acorda asistenţa consulară necesară, a declarat pentru NewsIn Doris Mircea, director de comunicare în MAE. Oficialul MAE a subliniat că nu poate face alte comentarii referitoare la starea de sănătate a pacientului, informează NewsIn. Şerban Sebastian Huidu are 34 de ani şi este prezentator de radio şi de televiziune. El prezintă împreună cu Mihai Găinuşă show-ul matinal de la radio Kiss FM şi emisiunea de la Prima TV, „Cronica Cârcotaşilor”. Huidu este căsătorit cu Cristina şi are doi copii, unul de patru ani şi celălalt în vârstă de doi ani.

Fratele lui Huidu a fost şi el la un pas de moarte în acest an
Fratele mai mic al lui Şerban Huidu, Vlad, a trecut prin momente critice, după un accident de motocicletă care a avut loc în vara acestui an, la ieşirea din Pasajul Unirii, din Bucureşti. Aflat pe o motocicletă, Vlad a fost acroşat de un autoturism Toyota. Potrivit Libertatea.ro, tânărul a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenţă, cu hemoragie internă şi ruptură de ficat, dar a scăpat.

Toni Tecuceanu a murit la începutul acestui an
2010 a început trist şi pentru lumea artistică românească. Actorul Tony Tecuceanu, cunoscut pentru apariţiile sale de la “Cronica Cârcotaşilor” a murit pe 5 ianuarie din cauza unei complicaţii pulmonare asociate virusului gripei porcine. Tecuceanu avea 37 de ani, iar potrivit medicilor, suferea de obezitate.

Sursa: Realitatea.net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s