Criza si nu prea

Statisticile arata ca peste 1 milion de romani si-au petrecut concediul din acest an in strainatate. Dintre acestia, 20.000 romani au cumparat sejururi scumpe cu pachete ce au pornit de la 2500 euro in sus. In total, romanii au cheltuit pe vacantele de lux peste 50 milioane de euro. De departe, cel mai scump pachet a fost achizitionat pentru o croaziera de 103 nopti cu tot pachetul inclus. Croaziera a costat 63.000 euro. Cele doua persoane au cumparat din Romania dar au plecat din New York pana in Insulele Barbados, Mauritius au trecut prin Rio de Janeiro, Montevideo, Dubai, Coasta de Azur, Barcelona. Ciudata a fost si vacanta unui cuplu de romani care au dat 26.000 euro pentru a merge in Tanzania.

4 gânduri despre „Criza si nu prea

  1. ma intrb care ar fi fost cheltuielile daca cu o luna inainte de Craciun se anunta ca nu mai e criza?

    1. Ca 20.000 romani au fost in vacante de lux nu mi se pare iesit din comun, aia bogati raman bogati. Totusi 1 milion de romani si-au petrecut concediul in strainatate!!! Unde e criza?

  2. Criza , nu este chiar atât de mare precum ne-o descriu televiziunile mogulilor. Merg prin magazine şi văd ce cozi sunt. Carmangeriile au făcut vânzări de milioane lei noi. Ori românii sunt iresponsabili ori nu e dracul chiar atât de negru precum se zice, adică criza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s