Silvio Berlusconi le transmite tinerelor să-şi caute iubiţi bogaţi ca el

Premierul italian Silvio Berlusconi şi-a dat din nou drumul la gura sa mare şi le-a sfătuit pe tinere să se uite după bani atunci când îşi caută un partener, spunând că femeile îl plac şi pentru că este bogat, comentează luni Associated Press.
Berlusconi, care a fost implicat într-un scandal sexual anul trecut şi este cunoscut pentru gafele sale, a apărut duminică la o convenţie a aripii tinere a partidului Poporul Libertăţii. Luat la întrebări de către unul dintre miniştrii cabinetului său, o femeie, Berlusconi a făcut o glumă despre căsătoriile din interes, spunând că femeile fac coadă la el deoarece este un ‘tip simpatic’ şi ‘cu bani’.
El a amintit de asemenea un interviu, extrem de criticat, pe care l-a acordat unui post de televiziune şi în care i-a spus unei fete să-şi caute un iubit bogat. ‘Acest sfat nu este nerealist’, a precizat Berlusconi. Şeful guvernului de la Roma a susţinut totodată că femeile preferă un bărbat în vârstă, gândindu-se că este bătrân, moare şi ele îl moştenesc.
Premierul italian, în vârstă de 73 de ani, a fost implicat anul trecut într-un scandal sexual centrat pe pretinsele sale flirturi cu femei tinere, printre care şi o damă de companie. Veronica Lario, soţia lui Berlusconi, a anunţat anul trecut că vrea să divorţeze. În prezent cei doi sunt separaţi. Magnatul media a spus că nu este un ‘sfânt’, dar a negat că a plătit vreodată femeie pentru sex. În Italia, un divorţ poate fi obţinut numai după trei ani de separare. Informaţiile apărute în această vară în presă au sugerat că soţia lui Berlusconi a refuzat propunerile acestuia privind o înţelegere financiară.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s