Gabriela Spanic, internată în stare gravă

Actriţa din Venezuela trăieşte propria telenovelă. A fost otrăvită chiar de asistentă personală timp de mai multe luni cu sulfat de amoniu. Deşi starea ei se stabilizase, Gabriela Spanic, în vârstă de 36 de ani, a ajuns sâmbătă la spital în stare gravă. Când i s-a făcut rău actriţa se afla pe platurile de filmare.
Celeste Fernandez Marcia Babi asistenta persoanala Gabrielei Spanic, o tânără de 24 de ani din Argentina, se află la închisoare. Ea este acuzată că le punea în mâncare mici doze de sulfat de amoniu actriţei, fiului şi mamei acesteia.

Gabriela Spanic, viaţa ca o telenovelă
Celeste Fernandez Marcia Babi lucra pentru actriţă din luna ianuarie. În luna aprilie, au început primele semne de boală. În urma unei anchete s-a descoperit complotul asistentei. Unele surse spun că aceasta ar fi fost ajutată de sora geamănă a actriţei, care este geloasă pe succesul Gabrielei.
Problemele din viaţa actriţei nu se opresc aici. Un mister este şi identitatea tatălui fiului ei de numai doi ani. Într-un interviu, Gabriela Spanic a încercat să lămurească lucrurile şi a spus că un omul de afaceri din Venezuela Neil Perez este bărbatul care i-a făcut un copil. Acesta i-a cerut un test de paternitate, însă actriţa a refuzat. Gaby Spanic s-a căsătorit în octombrie 1997 cu Miguel de Leon. După şapte ani de mariaj cei doi au decis să divorţeze.
Actriţa a avut o relaţie şi cu actorul Jose Angel Llamas. N-a durat mult iubirea. Iar Gaby Spanic a spus despre Llamas că e un mincinos, şantajist. În replică, actorul a povestit că SPanic este o femeie răutăcioasă cu numeroase probleme existenţiale.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s