Basescu cere austeritate pentru inca un an

Presedintele critica modul in care se acorda salariile in diverse ministere referindu-se la faptul ca anumiti directori incaseaza 13.000 lei pe luna in timp ce un ministru castiga 4.200 lei.
Seful statului a mai spus la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri ca Romania mai are nevoie de inca un an de solidaritate si austeritate. „Atentionez ca, desi s-a anuntat ca exista o lege a salarizarii care a comprimat sporuri, care a asezat oarecum ierarhia in stat pe niste trepte de salarizare, constat in fiecare luna ca inca sunt ministere la care functionarii, fie si directori, incaseaza 13 milioane de lei net, in timp ce salariul ministrului este 4.200 lei net. Este ceea ce va cer, domnule prim-ministru, in modul cel mai ferm: austeritate pentru toti” a spus Traian Basescu

Un gând despre „Basescu cere austeritate pentru inca un an

  1. nu ti-e rusine CIOBANE !!! parca ti-ai asumat o raspundere ?! La puscarie cu incompetentii !!! cum se numeste infractiunea ?? nepotismului !!!! cred ca ha- ha- haaaa !!!! voo mai pot trage doi ani oilor !!!!!! acela care la-i amenintat in 2006 pe antena 1 cu distrugere de fam. de pina la neam daca nu tace din gura si spune la toata lumea ca esti condus de securisti .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s