O tânără îi cere regelui Mihai să salveze România

Pe site-ul prințului Radu a apărut o scrisoare adresată de o româncă către regele Mihai, dezamăgită de problemele din țară.
“Am să încep prin a vă spune sincer că nu mă pricep la a scrie o scrisoare foarte bine, însă îmi doresc din suflet să ajut poporul român și știu că nu aș putea să fac asta  de una singură. Am 23 de ani, sunt născută în România, unde am crescut și învățat, momentan studiez și lucrez în Marea Britanie, însă familia mea se află în România. Motivul pentru care vă scriu această scrisoare este pentru că țara în care am crescut și pe care o iubesc este distrusă de Guvernul corupt și egoist, zi de zi, din ce în ce mai mult. Românii suferă și sunt nedreptățiți și, din păcate, ceea ce simțim momentan este neputință și tristețe, gândul că nu se mai poate face nimic pentru a aduce țara pe picioarele ei. Însă eu am credința în suflet  și sunt sigură că mai sunt și alți  români care au speranță în puterea Regelui și cu toții ne dorim să fim salvați. România are nevoie disperată de Rege!
Regele trebuie să se întoarcă în țara Majestății Sale, acolo unde aparține și să dea speranță și lumină în Inimile românilor, să curețe țara de norul negru care ne acoperă zi de zi, din ce în ce mai mult.
Vă implor, știu că sunt doar o tânără de 23 de ani și nu am multă experiență, dar știu că am voință și cu puțin ajutor aș putea să muncesc din greu și să le aratam românilor că încă mai există speranțe. De asta au nevoie cel mai mult acum, în zilele acestea grele.
Cu mult respect,
E.S.”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s