Baietii de la DJ Project au luat bataie de la jandarmi

Totul s-a intamplat in Chitila dupa ce au sustinut un concert acolo. Maxx a fost impins de un paznic baut iar el a ripostat. In ajutorul portarului au sarit jandarmii care in loc sa-l amendeze au sarit cu pumnii si picioarele asupra lui Gino Manzotti si Maxx. „Mi-au dat mai multe picioare in maini, in spate, chiar si in cap… Mi se pare incredibil, pentru ca ei sunt cei care tebuia sa aibe grija de noi” a spus DJ Gino Manzotti la stirile Pro TV.
Purtatorul de cuvant al jandarmeriei Ilfov a declarat ca nu s-a intamplat nimic ci doar s-a aplanat un mic conflict intre paznic si membrii trupei.
Desi s-a ales cu cateva cucuie, o fractura la bratul drept si lovituri in zona intercostala, Manzotti a anuntat ca nu va depune plangere.
“La sfarşitul showului, membrii trupei au dorit sa plece. Insa, ciudat, n-au reusit din cauza unui portar, care n-a vrut in ruptul capului sa deschidă poarta parcarii stadionului. Blocati in parcare, artistul a ajuns sa se certe cu omul de paza, care era beat crita, iar jandarmii, in loc sa aplaneze si sa rezolve conflictul, au tabarat pe Gino, lovindu-l cu bocancii. Intâi i-au aplicat o corectie, ca apoi sa-l intrebe cine e si care-i baza scandalului”, a declarat, pentru Libertatea, Emil Burloi, managerul trupei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s