Mădălina Lefter pleacă la RAI, să cânte cu Beyonce!

Mădălina Lefter, adolescenta din Iaşi care a obţinut în această vară Marele Trofeu „Cerbul de Aur Junior”, a reuşit să atragă atenţia specialiştilor din străinătate
„La numai 12 ani, Mădălina a primit o ofertă pe care nu o putea refuza: un contract de exclusivitate cu canalul italian de televiziune RAI, pentru a participa la cea mai urmărită emisiune din Italia şi una dintre cele mai apreciate din Europa, deja-celebra Ti lascio una canzone , în calitate de invitată, pe parcursul mai multor ediţii”, ne-a spus profesoara sa de canto, Gabriela Nechita, coordonatorul cercului „Melos”, de la Palatul Copiilor Iaşi.
Tânăra ieşeancă va avea ocazia, din luna septembrie, să-şi etaleze calităţile vocale, abordând un repertoriu complex, format din melodii cunoscute din repertoriul italian şi internaţional. Mădălina a fost invitată la sediul RAI de la Roma, la începutul lunii iulie, pentru mai multe probe. În aceeaşi perioadă, ea a primit o ofertă asemănătoare de la echipa de realizatori a emisiunii „Io canto”, emisiune-concurs difuzată de Canal 5 (Italia). Mădălina, alături de părinţii săi, a rămas însă la prima propunere, cea făcută de RAI, unde va avea oportunitatea de a cânta în duet cu superstaruri ca Beyonce, Charice Pempengco, Giorgia… „Sper că voi avea şansa să devin cunoscută şi în străinătate şi sunt convinsă că voi câştiga multă experienţă. Vreau să fiu cunoscută însă şi la noi în ţară, pentru că aici m-am născut şi aici am învăţat tot ce ştiu în materie de muzică”, ne-a mărturisit Mădălina Lefter.
Elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi”, ea are în palmares zeci de premii naţionale şi internaţionale, printre care Trofeul „Mamaia Copiilor” 2007, şi a reprezentat România la Festivalul Internaţional al Cântecului „Eurovision Junior” 2008. Este cunoscută publicului ca fiind solista emisiunii de televiziune „În puii mei” de la Antena 1, iar acum se află la finalul unei veri fructuoase, dat fiind că a câştigat şi  Premiul I la Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”, ca membră a duetului „Solaris”, alături de Ştefan Roşcovan.

Sursa: evenimentul.ro

3 gânduri despre „Mădălina Lefter pleacă la RAI, să cânte cu Beyonce!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s