Secretul lui Xavi

A ajuns la 30 ani dar poate fi deja subiectul catorva carti. In mod cert, jucatorul Barcelonei va intra in istoria fotbalului fiind considerat deja, printre cei mai buni playmakeri din toate timpurile. Crescut de la varsta de 8 ani in curtea Barcelonei, micutul Xavi a cunoscut in ultimii ani, marile succese, prin trofeele castigate cu echipa de club si cea nationala.
Desi mai are cativa ani buni de cariera, Xavi a strans deja 5 titluri nationale cu Barcelona, o Cupa a Spaniei, doua trofee Champions League, o Supercupa a Europei, o Supercupa Intercontinentala, un titlu european cu echipa nationala si unul mondial la ultima editie desfasurata in Africa de Sud. Are un mod unic de a lovi mingea si toti antrenorii concep echipele in jurul lui. Xavi este pe locul 2 in istoria Barcelonei ca numar de prezente si este unul dintre cei mai selectionati jucatori a echipei nationale.
Xavi sustine ca succesul sau se datoreaza lui Dumnezeu si nu iroseste nicio clipa prin a multumi Celui de Sus pentru talentul cu care a fost inzestrat.
„Ma rog in fiecare zi la Dumnezeu iar Biblia nu-mi lipseste niciodata nici de la antrenamente. Sunt multe momente in care cer ajutorul Domnului” a spus Xavi Hernandez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s