Avem cele mai multe prostituate din Uniunea Europeana dar nu si o lege pentru ele

Daca tot nu putem stopa flagelul macar sa profitam de pe urma lui, in aceste vremuri de criza. Si cu toate acestea cei care ne conduc tin la moralitatea lor si imaginea tarii din moment ce intarzie sa treaca in legalitate prostitutia. Germania profita de pe urma ei si castiga anual 14 miliarde de euro. Romania are cele mai multe prostituate din Uniunea Europeana, 12 la suta in timp ce Bulgaria cu 7 la suta se afla pe locul secund. Romancele practica cea mai veche meserie din lume cam in orice colt al continentului iar altii profita de pe urma lor. Una din opt prostituate straine din Europa provine din Romania, iar doua cincimi dintre cele 80.000 de prostituate din Marea Britanie sunt imigrante. Prostituatele din Romania prefera sa plece in vestul Uniunii Europene, unde castiga mai bine si nu sunt amendate ca aici, in tara.

4 gânduri despre „Avem cele mai multe prostituate din Uniunea Europeana dar nu si o lege pentru ele

  1. Tu chiar crezi ce scrii? Si ma rog, pt. ce sa plateasca taxe ? Ce le ofera ROMANIA? Un sistem de sanatate de rahat ?! Si cine va profita de pe urma acestor femei? STATUL? BUGETUL? Sau politicienii si stabanii care oricum asta si intentioneaza… sa se legifereze si asta ca sa mai aiba de unde suge un banut!
    In UK prostitutia nu este legala.Este tolerata tocmai ca au un sistem bine pus la punct si se stie ca 80% din acei bani facuti in UK vor ramane acolo!In UE nu te aresteaza nimeni si-ti zice ca esti prostituata pana nu are si dovezi clare! In Romania si daca te culci cu vecinu tot prostituata te numesti.
    Sa se faca legi mai bune pentru sistemul de invatamant si sanatate; apoi sa ne mai gandim la taxe pt. puta femeilor!

    1. Mihai, sunt de acord cu unele idei ale tale si intr-adevar daca s-ar promulga o asemenea lege multi dubiosi vor avea de castigat de pe urma ei. Dar, cum am si spus daca tot nu poti stopa flagelul macar putem profita de pe urma lui asa cum face si Germania. Si-ti mai dau un exemplu, cand au fost inundatii in Romania s-au luat fonduri de la Sanatate si Invatamant pentru acoperirea pierderilor. De ce nu se puteau aduna fonduri, din impozitele stranse de pe urma unei asemenea legi?
      Vad ca deplangi situatia lor, ai ceva de castigat sau de pierdut?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s