Vacanţe pe litoral cu 15 euro. Află care sunt cele mai ieftine oferte din septembrie

Cele mai avantajoase destinaţii externe în luna septembrie sunt staţiunile de pe litoralul turcesc şi bulgăresc. Cu 15 euro mergi într-o vacanţă de opt zile pe litoralul turcesc iar cu 30 de euro ajungi la Nisipurile de Aur, în staţiunea bulgară Sunny Beach sau în staţiunea Kiten, situată tot în Bulgaria. Un sejur într-o staţiune din Corfu sau din Thassos te costă între 85 şi 95 de euro, în luna septembrie.

Marmaris: 18-25 septembrie.
Un sejur de opt zile în staţiunea turcească Marmaris ajunge la 15 euro. În preţ intră şapte nopţi cazare într-un hotel de trei stele.

Nisipurile de Aur: 1-4 septembrie.
O mini-vacanţă de patru zile în staţiunea Nisipurile de Aur se ridică la 30 de euro, în septembrie. Tariful acoperă cazare în cameră dublă la un hotel de trei stele şi demipensiune.

Sunny Beach: 6-9 septembrie.
Patru zile în staţiunea Sunny Beach te costă 33 de euro. Preţul acoperă trei nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de patru stele şi demipensiune.

Kiten (Bulgaria): 1-4 septembrie.
O mini-vacanţă în staţiunea bulgară Kiten te costă 34 de euro în septembrie. În preţ intră trei nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de patru stele cu all inclusive.

Paralia Katerini: 10-17 septembrie.
Un sejur de opt zile în staţiunea grecească Paralia Katerini te costă 50 euro, dacă alegi să mergi în vacanţă în septembrie. Tariful acoperă şapte nopţi cazare la o vilă de două stele şi însoţitorul de grup din România.

Corfu: 15-23 septembrie.
O vacanţă de şapte zile în staţiunea Aspro Kavos te costă 85 de euro. În tarif intră şase nopţi cazare într-o vilă de trei stele.

Insula Thassos: 11-19 septembrie.
Un sejur de nouă zile în Limenarias (Thassos) ajunge la circa 95 de euro. În preţ intră cazarea la o vilă de trei stele, transportul cu autocarul, însoţitorul de grup şi vizita la Kavala.

Sursa: money.ro

Lasă un comentariu