Charlie Sheen recunoaşte în faţa instanţei că şi-a agresat nevasta

Actorul american Charlie Sheen a pledat culpabil într-un dosar de violenţă conjugală, dar va scăpa de închisoare în urma unui acord cu procuratura, a anunţat – luni – avocatul său, citat de AFP.
Charlie Sheen /44 ani/ fusese deja condamnat la 30 de zile închisoare după ce s-a recunoscut vinovat la Aspen /Colorado/ pentru o altercaţie survenită în ziua de Crăciun în această staţiune a sporturilor de iarnă şi în cursul căreia el ar fi pus un cuţit pe gâtul soţiei sale, Brooke Mueller. Ulterior, pedeapsa i-a fost comutată în internarea pentru 30 de zile într-un centru de dezintoxicare din Malibu, la doi paşi de reşedinţa sa californiană. Însă cum actorul a petrecut deja mai mult de o lună acolo la începutul anului, el va putea acum doar să-şi facă apariţia în centrul respectiv pentru „câteva secunde” pentru a respecta procedura, consideră site-ul TMZ, specializat în vieţile celebrităţilor.
De asemenea, Charlie Sheen va trebui să petreacă 30 de zile în libertate supravegheată şi să suporte 36 de ore de consiliere cum să-şi stăpânească agresivitatea. După mai multe probleme cu legea în anii ’90 pentru consum de droguri, violenţe conjugale şi prostituţie, Charlie Sheen a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune în special datorită serialelor „Unchiul meu, Charlie” şi „Spin City”. În 1997, el a mai ajuns în faţa justiţiei pentru că şi-a atacat prietena, la el acasă, în California. De asemenea, Sheeen a mai fost acuzat că şi-a agresat fosta soţie, actriţa Denise Richards.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s