Tara de fier vechi

In Romania se fura de toate, fara scrupule, important e sa iasa banul. In urma cu un an si ceva printr-o gara dobrogeana se intreba lumea cum a disparut un vagon de pe o linie de cale ferata inchisa. Firmele de colectare sunt fericite cand vin tiganii cu fier vechi dar nimeni nu-si pune intrebarea de unde l-au produs. Ieri politia a prins alti hoti care se luptau cu un vagon. Mai jos comunicatul Politiei:

Flagrant in gara: suspecti de furt opriti cu focuri de arma
Cinci persoane, care încercau să sustragă componente de fier, în valoare de 160.000 de lei, de la un vagon de marfă, au fost prinse în flagrant de poliţişti. Pentru prinderea suspecţilor, care nu s-au supus somaţiei legale, poliţiştii au tras două focuri de avertisment.
Luni, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Simeria Triaj au fost sesizaţi că mai multe persoane secţionează un vagon C.F.R. de marfa, aflat în fosta Gară Cîrneşti.
În cursul nopţii trecute, poliţiştii Postului de Poliţie Simeria Triaj au surprins în flagrant cinci persoane, care, cu ajutorul unui aparat de tăiere şi şarjare a fierului, secţionau un vagon de marfă, încărcând într-un autoturism bucăţi de fier. La vederea poliţiştilor, cele cinci persoane au încercat să fugă, nesupunându-se somaţiei legale, motiv pentru care au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical. Patru dintre suspecţi, respectiv Ioan M., Dragomir C., Ovidiu Z. şi Florea C., cu vârste cuprinse între 25 şi 41 de ani, toţi din Călan, au fost prinşi imediat. Poliţiştii l-au identificat şi pe al cincilea suspect, efectuând cercetări pentru prinderea acestuia.
Pe numele celor cinci bărbaţi au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul cauzat se ridică la 160.000 de lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s