Continuă hemoragia în PSD. Alţi doi parlamentari au plecat

Alţi doi deputaţi ai Partidului Social Democrat au decis să plece din această formaţiune pentru a se înscrie unul în partidul nou format de independenţi, iar altul direct la Partidul Democrat Liberal. Este vorba despre Adrian Mocanu şi Mihai Apostolache.
Deputatul Adrian Mocanu, intrat în Parlament pe listele PSD, s-a alăturat, începând de luni, independenţilor din Camera Deputaţilor, condus de deputatul Gabriel Oprea, informează un comunicat al grupului. Adrian Mocanu este deputat de Buzău şi a intrat în Parlament pe listele PSD.

Apostolache a demisionat din PSD şi s-a înscris în PDL
Deputatul Mihai Apostolache a demisionat din PSD şi s-a înscris în PDL, democrat liberarii oferindu-i sprijin  să-şi ducă la capăt proiectele din colegiul Valea Teleajănului, pe care îl reprezintă. „Am părăsit PSD pentru că vreau să-mi duc la capăt proiectele din colegiul Valea Teleajănului. PDL mi-a asigurat susţinerea lor pentru modernizarea Spitalului Vălenii de Munte, realizarea unei şosele ocolitoare pentru Vălenii de Munte şi dezvoltarea infrastructurii turistice din zonă”, a spus deputatul.

Sursa: Amos News

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s