Directorul unei agentii guvernamentale, suspectat ca si-ar fi ucis iubita

Final tragic intr-o poveste de iubire stranie, presarata cu scene de gelozie, intretinute si de o relatie la distanta. Politistii din Irlanda, asistati de cei din tara, incearca sa elucideze o crima care ar fi fost comisa la Dublin de un roman. Loredana, o asistenta medicala in varsta de 35 de ani, a fost gasita injunghiata intr-un hotel din Dublin. Avea pe ea doar lenjeria intima. Camera stropita cu sange fusese inchiriata pe numele directorului adjunct de la APIA din Deva. Barbatul, in varsta de 48 de ani, era plin de rani pe trup – semn ca incercase sa isi ia viata. In mod clar si-a ascuns cu grija vizita in Irlanda. Rudele lui stiau ca este plecat la un curs de pregatire in Arad. Pentru colegi, pregatise o alta varianta: isi luase concediu, pe motive de boala.
Taina pe care o ascundea barbatul, care este si vicepresedinte al PD-L Hunedoara, se pare ca era aceasta relatie de amor pe care o avea cu Loredana.
Mama asistentei spune ca cei doi se iubeau de foarte mult timp. Marian Mihalache, devenit principal suspect, ar fi mers la Dublin sa o convinga pe tanara sa vina acasa. S-ar fi certat si, intr-o criza de furie, a ucis-o. Sunt cateva dintre ipotezele lansate de reporterii irlandezi, care au dezbatut cu interes cazul. Barbatul este internat intr-un spital din Dublin. Politistii asteapta sa isi revina ca sa-l interogheze. In camera in care s-a stins femeia, anchetatorii au gasit un cutit. Nu este insa exclusa si varianta in care indragostitii sa fi fost atacati de o a treia persoana.

Sursa: stirileprotv.ro

Un gând despre „Directorul unei agentii guvernamentale, suspectat ca si-ar fi ucis iubita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s