Paris Hilton, concediată din cauza cântăreţei Mariah Carey

Potrivit presei britanice, Mariah Carey a fost furioasă atunci când a aflat că Paris Hilton a fost şi ea invitată să participe la filmările pentru un videoclip al prinţului Azim din Brunei şi i-a cerut acestuia să aleagă între ea şi moştenitoarea imperiului Hilton. „Ori ea, ori eu. Nu voi apărea în videoclip alături de ea. Sunt o celebritate mai mare ca ea”, ar fi declarat Mariah Carey. Cântăreaţa americană în vârstă de 40 de ani urmează să apară în videoclipul ce va însoţi lansarea următorului single al prinţului Azim, în vârstă de 27 de ani. Acest tânăr miliardar arab, fiul sultanului din Brunei, a dorit să sporească şansele la succes ale viitorului său material discrografic prin includerea ambelor celebrităţi americane în acel videoclip.
Însă, după ce Mariah Carey a formulat această pretenţie, nu a putut decât să o concedieze pe Paris Hilton, în vârstă de 28 de ani. Prinţul Azim i-a promis divei americane că va asigura cu un avion privat transportul acesteia, care va fi însoţită de 14 membri din anturajul ei, de la New York la Londra. Diva pop şi prinţul arab, care este al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Bruneiului, sunt prieteni de mai mulţi ani. În 2006, el i-a oferit celebrei cântăreţe un colier şi o pereche de cercei asortaţi în valoare de 5,7 milioane de dolari, după un concert privat susţinut de cântăreaţa americană.

Sursa: Mediafax

Un gând despre „Paris Hilton, concediată din cauza cântăreţei Mariah Carey

  1. In afara ca e mostenitoarea imperiului Hilton, cine e fatuca aia ? O stiu din niste filme XXX facetue chiar de ea, in rest nimic.. Nu se poate compara cu Mariah..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s